kunst aan de muur

Hoewel het scherm van mijn Ipad een maat heeft van ongeveer A4, is het toch heel goed mogelijk om op groot formaat te werken. Programma’s als Fresco en Procreate hebben de mogelijkheid om een groot doek ‘aan te maken’ met voldoende pixels om een werk ook daadwerkelijk te kunnen afdrukken op bijvoorbeeld een formaat van 1,50 bij 1,50 meter.

deel kan wel en deel kan niet in groot formaat

Aanvankelijk werkte ik vooral op maximaal A3 formaat met niet heel veel pixels. Vandaar ook dat veel van mijn kaarten uit de beginperiode van mijn teken loopbaan niet heel groot afgedrukt kunnen worden.

Het latere werk vaak wel. Dus het groot werk wat je hieronder aantreft, is af te drukken op minimaal 50×60 cm.

bestellen?

Om groot werk af te drukken zijn er veel mogelijkheden. De prijs bepaal ik door twee factoren: het formaat van het kunstwerk en het materiaal waarop de afbeelding wordt gedrukt.

bellen of mailen

Het is handig als je me belt of mailt over je wensen voor het drukken. Ter voorbereiding is het fijn als je vast nadenkt over het formaat waarop je het kunstwerk afgedrukt wilt hebben.

richtlijnen voor het formaat

Allereerst moet je rekening houden met het maximale formaat zoals staat aangegeven bij de afbeelding. Bijvoorbeeld ‘Dusty in blue’ kan maximaal worden afgedrukt in 40 x 40 cm.

kwaliteit van het drukwerk

Drukwerk op papier kan in ‘gewoon goede kwaliteit’ en op ‘kunstkwaliteit’. Daarnaast kan het werk ook gedrukt worden op andere dragers zoals aluminium en plexiglas.

contact met mij

Je kunt me telefonisch bereiken op ☏ +31 624534942

en gebruik voor mailen de knop hieronder.

Bij de veelgestelde vragen  vind je een toelichting over de mogelijkheden van drukken.