over deze website

proclaimer

Anne-Riet de Boer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht je desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. Mail ons met je vragen of suggesties.  Je vindt onderaan deze pagina mailknoppen naar Anne-Riet en naar AnitA van Kempen van vormdeLight die verantwoordelijk is voor de bouw van de website.

over het logo

logo van Anne-Riet de Boer © 2021 Anne-Riet de Boer

de prieelvogel

Hij verheft de voortplanting tot een esthetisch gebeuren; bouwt maandenlang aan een tempel van schoonheid: een prieel van takjes, blaadjes, plastic afval, steentjes, alles met kleur wat maar kan bijdragen aan de schoonheid ervan. In dit prieel etaleert hij zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk om zo een vrouwtje te verleiden met hem de liefdesdaad aan te gaan. Zo bijzonder dat hij de biologische voortplantingsdaad verheft tot ook een esthetisch gebeuren.

Ik koos voor dit logo omdat ik wel enige verwantschap voel. Ik houd van schoonheid en beschouw het als een zekere vorm van levenskunst om het esthetische aspect in het leven ook belangrijk te maken.

verantwoording

De vormgeving kwam tot stand in co-creatie van Anne-Riet en AnitA.
De teksten zijn van de hand van Anne-Riet.

Het webdesign en de webbouw realiseerde AnitA van Kempen van http://www.vormdelight.nl/  
Alle kunst komt uit handen van Anne-Riet de Boer.

speciale dank

Op deze plek wil ik een aantal mensen bijzonder bedanken. Zij hebben zich belangeloos gebogen over de teksten, de structuur en de opbouw van deze website, het zorgen voor een vertrouwde hosting en het maken van mooie portretten.

Daarom heel hartelijk dank aan Bart de Boer voor het hosten van de website,  Saskia Keizers https://taaltut.nl  voor de basisopbouw van mijn webteksten, Hans Brands en Lorelei de Boer voor hun waardevolle feedback en tenslotte last but not least, mijn lief Sjoerd de Boer voor zijn stilzwijgende support en de prachtige foto’s die hij van mij maakte.

zo kwam deze website tot stand

Als iemand je vraagt, om een website te mogen bouwen voor je, dan heb je geluk. Dat geluk had ik! AnitA houdt van mijn werk en vindt het erg, dat ik daarmee niet wat zichtbaarder ben. Wij kennen elkaar al heel lang en we delen de liefde voor het spirituele pad, de liefde voor het esthetische, voor de schoonheid in de taal en we zijn beiden enorme poezenliefhebber. Zij stelt me voor een website voor mij te bouwen en we zijn het snel eens.

toewijding

Al snel wordt mij duidelijk dat AnitA zeer ervaren is in de techniek van het webbouwen. Het proces kenmerkte zich door een steeds weer geïnspireerde en inspirerende dialoog.

De grote meerwaarde zit hem voor mij echter in de toewijding waarmee zij een mooi podium voor mijn kunst- en inspiratiepagina’s bouwt. Voortdurend heb ik – uitgesproken of niet – de vraag in haarzelf gehoord: ‘hoe kan het mooier, helderder, overzichtelijker? ‘Het is voor mij een feest om met jouw prachtige werk een website te maken.’, zo verzekert zij mij meerdere malen.

met zachte hand leren

Naast een goede websitebouwer blijkt Anita ook goede didactische kwaliteiten te hebben. Ze heeft kans gezien om mij enige mate van systematisch werken aan te leren – dit mag een prestatie genoemd worden – . Met zachte hand gaf en geeft ze mij concrete opdrachten om tekst en beeld samen te brengen en voor haar beschikbaar te maken. Hierin heb ik ook een grote stimulans en support gevoeld, om echt zichtbaar te durven worden voor de buitenwereld.

Waar het nodig is, herschrijft of redigeert Anita mijn teksten tot compact en makkelijk leesbaar.

Het online- en live onderwijs om enige vaardigheid te krijgen in photoshop en wordpress zijn van grote waarde voor mij.

dank

AnitA, wat was dit een mooie reis met jou. Mijn dankbaarheid daarvoor is groot. Dank, dank, dank!