het imperfecte omarmen is een ware stap naar vrede. Het imperfecte in jezelf en dan als vanzelf ook het imperfecte in de ander. Ruimhartigheid die vrede geeft. Het is een kerstkaart maar kan zeker ook als inspiratiekaart gebruikt worden.

categorie

kaarten, kerstkaarten, kaarten met tekst

techniek

fotografie en  collagetechniek

jaar

2021

formaat

vierkant

bestellen?

Bij de veelgestelde vragen vind je een uitleg en een formulier over het bestellen van kaarten, kunst aan de muur, papierkunst en sieraden.

je reactie

  1. Anna 20 november 2021 at 19:30 - antwoord

    Hoi Anneriet, via fb van Anita kom ik bij jou terecht en heb even zitten neuzen! Helaas wist ik niet van je laatste expositie met Lin in Persingen ik heb vroeger met haar n altelier gedeeld in de Pelmolen in Beek had haar graag nog eens gesproken!
    Maar ik wil graag wat kaarten bij je bestellen 5 vierkanten met de tekst het imperfecte omarmen. Ik heb ergens gelezen dat je in Cuijk woont? Dat is niet zo ver hiervandaan dus ik zou t eventueel kunnen ophalen. Ik hoor graag van je hartelijke groet Anna Knoop

  2. AnneRiet de Boer 20 november 2021 at 20:00 - antwoord

    Dag Anna, natuurlijk kan dat. Ik ga het in orde maken voor je. Mag ik je e-mailadres, dan kan ik je berichten als ze klaar zijn!

Delen met je vrienden? Ja graag