eindelijk….

Vandaag is het zover. Ik heb er al heel lang naar uitgekeken en er de laatste twee maanden heel hard aan gewerkt: eindelijk is mijn website live en zichtbaar voor de hele wereld. En ik vind het bijzonder leuk dat dat op de dag van mijn verjaardag valt. 🍾

beweeglijk

Dit is een website ‘in beweging’. De komende tijd ga ik nog veel aanvullen en bijstellen. En dat zal zo wel blijven, immers mijn proces van creëren gaat door zolang mij dat gegeven is. Het resultaat van mijn kunstzinnig proces plaats ik hier als ik er tevreden over ben. Wie het leuk vindt kan mij zo een beetje volgen en af en toe virtueel op bezoek kunnen komen in mijn ruimte, die tegelijkertijd atelier en meditatieruimte is.

en dit vind je hier zoal

 • Teken- en schilderwerk in de vorm van kaarten en groter werk, waar ook een reproductie van gemaakt kan worden. Je vindt ze in de galerie onder ‘kaarten’ en ‘kunst aan de muur’.
 • Sieraden van papier te vinden in de galerie onder ‘papieren sieraden’.
 • Objecten van papier vind je ook in de galerie onder ‘papierkunst’.
 • Komende maand voeg ik hier nog een pagina ‘fotografie’ aan toe. Gewoon om te kijken…
 • Blogs vind je onder de knop ‘inspiratie’. Hier verwoord ik mijn inspiratie door het alledaagse in een spirituele context te plaatsen.
 • Onder Nieuws vind je berichten over exposities en publicaties en dergelijke.

veranderlijk

Het voordeel van een website is, dat ik eenvoudig kunst, blogs en berichten kan toevoegen. En dat ga ik zeker doen de komende tijd, want ik heb nog veel meer in mijn mars.

je reactie is van harte welkom

We zijn echt benieuwd hoe je deze website vindt. Ongetwijfeld heeft deze website hier en daar kleine gebreken, inconsequenties of gebruiksonvriendelijkheden. Laat het ons alsjeblieft weten als je die tegenkomt.  Gebruik daarvoor dan het reactieveld of een van de social media knoppen hieronder.

En delen? ja graag!

co-creëren

AnitA van Kempen en ik realiseerden in co-creatie de vormgeving van deze website. Het was een heerlijk proces om dit samen met haar te doen.

De teksten en beelden zijn van mijn hand, het webdesign en de webbouw realiseerde AnitA van Kempen van vormdeLight. Bart de Boer verzorgt de hosting en de foto’s van mij maakte echtgenoot Sjoerd de Boer.

Anne-Riet’s eigenheid uitdrukken

‘In mijn werk als webdesigner, gaat het me er vooral om, dat ik de eigenheid van mijn ‘opdrachtgever’ kan uitdrukken in de website. Afstemmen en steeds blijven communiceren, vormen daarbij mijn houvast en check. Om te mogen werken met Anne-Riet, die ik ook op andere wijze ken, en bovenal met de prachtige kunst die zij maakt, maakte dit proces tot een groot feest.

Ik ben Anne-Riet dankbaar voor de kans die ze me heeft geboden om dit proces met haar te lopen en om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Anne-Riet, van harte wens ik je veel voldoening met je kunst en met je zichtbaarheid voor de wereld.’

AnitA van Kempen

 1. Edith Meex 15 augustus 2021 at 10:51 - antwoord

  Wat een prachtige website Anne-Riet en mooi dat ze in beweging is. Heel inspirerend.

 2. Anna Lammers 15 augustus 2021 at 13:32 - antwoord

  Van harte gefeliciteerd Anne-Riet met je prachtige website èn met je verjaardag. Het is een genot om hier rond te kijken en te genieten van al het moois wat je gemaakt hebt. Mijn complimenten voor AnitA van Kempen; in co-creatie hebben jullie een unieke site gemaakt die heel persoonlijk is!

 3. Els Drijver 16 augustus 2021 at 21:32 - antwoord

  Wat een prachtige , professionele en inspirerende website Anne-Riet! En wat knap van AnitA om (samen met) jou en je kunst zo subtiel in het licht te zetten.
  Graag feliciteer ik jullie beiden met dit wondermooie resultaat!

  • AnitA van Kempen 24 augustus 2021 at 20:09 - antwoord

   Dank je wel, Els, voor je fijne reactie op de site van Anne-Riet. Ik vond het een feest eraan te werken.

 4. RoseMarie 24 augustus 2021 at 19:16 - antwoord

  Eine sehr inspirierende und bereichernde Webseite.

  Eine Fundgruppe für meine künstlerisches Herz und Seele.

  Bestrickend schöne Grüsse
  RoseMarie

Delen met je vrienden? Ja graag.

Je reactie