Van 9 september tot 25 november 2020 exposeer ik met mijn nicht Ineke Teunissen in het Titus Brandsma Memorial.

Enige jaren geleden, vonden mijn nicht Ineke Teunissen en ik elkaar in  onze liefde voor fotografie en voor de mystiek en spiritualiteit. Sindsdien hebben we al een aantal keren samen geëxposeerd. De expositie in het Titus Brandsma Memorial in Nijmegen is uniek. Wij hebben een zodanige keuze gemaakt, dat naast een foto van Ineke, steeds een schilderij van mij hangt. Sommige schilderijen maakte ik speciaal voor deze expositie. Duidelijk wordt hoe wij op elkaar zijn afgestemd.

data en plaats van de tentoonstelling

De tentoonstelling is van 9 september tot 25 november 2020 in het Titus Brandsma Memorial. Vanwege corona is het nodig vooraf een afspraak te maken.

een blik op de tentoonstelling

Van het geëxposeerde werk hebben we een boekje gemaakt. Je kunt het rustig doorbladeren als je op de afbeelding hiernaast klikt.

Een stil uit het boekje van de expositie linkt naar het digitale boekje

over mijn nicht Ineke Teunissen

Al jarenlang maakt zij unieke schilderijen die een mooie samensmelting zijn van grafische technieken, het werken met gedroogde natuurmaterialen en pure zijde. De laatste jaren ontwikkelt zij zich vooral als kunstzinnig fotografe. Haar foto’s verheffen de alledaagse omgeving – stad, natuur en architectuur – tot grote schoonheid, waarin stilte en ruimte tot de kijker spreken. Zij heeft een zen achtergrond en begeleidt regelmatig groepen in meditatie.

Meer over Ineke kun je zien op haar website

portret van Ineke Teunissen

Delen met je vrienden? Ja graag.

Je reactie