kerstkaarten

Tijdens de adventstijd ontstaat in mij een bijna vanzelfsprekend verlangen om met vredesteksten bezig te zijn en daar een afbeelding bij te maken. Dit jaar heb ik besloten me enigszins te beperken in het aanbod. De opmerkzame bezoeker zal het wellicht opvallen dat in mijn kerstkaarten het Licht een centrale rol speelt. Ik hoop dat het jou uitnodigt, zoals het dat ook mij doet.

De kaarten druk ik – met het oog op duurzaamheid – enkel af.
De kerstkaarten kosten € 3,- per stuk. Dat is inclusief envelop. Bij bestellingen van 10 kaarten of meer, vraag ik € 2,50 per kaart.

Bestellen?

Alle afbeeldingen die je hier ziet, kun je als kaart bestellen. Stuur me daarvoor een mail, waarin je vermeldt welke kaart(en) je wilt bestellen, en hoeveel exemplaren. Ik laat je dan snel weten wat de kosten zijn en op welke termijn ik ze je kan leveren.

Je kunt me mailen via onderstaande knop.

en dit kost een kaart

Het standaardformaat van de kaart is gevouwen 13 x 13 en 12 x 18. Die kosten € 3,50 inclusief de envelop. Exclusief het eventuele verzenden.
A5 formaat kost € 5,00 inclusief de envelop en exclusief verzenden.

voordeel bij bestelling van meerdere kaarten

Bij bestellingen van 10 kaarten of meer kosten de kaarten € 3,00 13 x 13 en 12 x 18 inclusief envelop (ex. verzendkosten) en
A5 formaat € 4,50 incl. envelop (excl verzendkosten).

duurzaamheid

Om te besparen op de hoeveelheid papier, en dus op bomen, heb ik een kaart ontworpen die 1,5 keer het formaat is. Op de halve toevoeging staan de gegevens van de kaart en dit deel is gerild. Je kunt het dus eenvoudig vouwen en de kaart daarmee rechtop zetten.

voorbeeld kaart © Anne-Riet de Boer